31-годишен мъж от Ловеч е задържан за притежание на наркотични вещества.

На 04 ноември криминалисти от ОД МВР и РУ Ловеч са извършили претърсване на лицето, при което е установено, че държи цилидрична опаковка с бяло кристалообразно вещество. При тестване с полеви наркотест веществото е реагирало на метамфетамин, а общото му тегло е 8.83 грама.  На място е установена и 24-годишна жена от града, която доброволно е предала на полицаите стъклен буркан, оставен и за съхранение от ловчалията и съдържащ бяла течност.

В хода на последвалите процесуално следствени действия са извършени претърсвания на две помещения в Ловеч обитавани от 31-годишния мъж, където са намерени и иззети  хартиен лист с бяло кристалообразно вещество – метамфетамин и прекурсори и оборудване за производство на синтетични наркотични вещества.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа, образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава под ръководството на Районна прокуратура Ловеч, съобщи днес пресцентърът на МВР-Ловеч.

Пак според него, на 04 ноември на територията на РУ Троян е проведена полицейска операция при която е извършена проверка на 42 лица и 37 МПС, като за установени нарушения са съставени 2 акта и  17 глоби с фиш.

В седмицата от 28 октомври до 03 ноември служители на сектор „Пътна полиция“ са установили общо 23 нарушения свързани с неправилния престой и паркиране на МПС, за който са съставили 8 акта и 15 глоби с фиш.

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 866 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *