ЦСРИ-ЛУКОВИТ ПРЕДОСТАВЯ МОБИЛНО УСЛУГИ ЗА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНАТА

Центърът за социална рехабилитация и интеграция в Луковит предоставя мобилно услуги за нуждаещите се от всички населени места на територията на община Луковит.

ЦСРИ е част от Комплекса за социални услуги в Луковит. Социалната услуга е открита в Луковит през 2014 г. и предлага консултативни, терапевтични и рехабилитационни дейности. Те целят създаване, поддържане и разширяване на социални умения на деца и лица със специални потребности.

В услугата работят рехабилитатор, трудотерапевт, социален работник и логопед. Организират се дейности, които допринасят за социализиране и интегриране на потребителите. Това са ателие „Млад кулинар”,  ателие „Фотография”, изработване на предмети, картини и декорации от различни материали, участия в изложби, организиране и честване на празници, спортни състезания, излети и екскурзии.

Центърът за социална рехабилитация и интеграция е разположен в Луковит, на ул. „Христо Ботев“ №26, но услугата се предоставя и мобилно – по местоживеене. Специалистите извършват почасова работа на място, когато потребителите не могат да посещават услугата в града.

Лице за контакти: Виктория Веселинова, социален работник – тел.: 0697 50779.

Източник: lukovit.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 101 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *