ФОНДАЦИЯ „ЗА ЛОВЕШКАТА ЕЗИКОВА“ СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА

Уважаеми съученици от всички випуски, учредената през април 2017г. Фондация „За Ловешката Езикова“, съвместно с ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ – гр. Ловеч, стартира по молба на училището кампания за набиране на средства за съфинансиране на проект за изграждане на 4 нови учебни кабинета в залата на стария физкултурен салон на елитната гимназия.

Промяната е нужна на училището във връзка с изискването на МОН до 2021 г. учебният процес да се осъществява при едносменен режим на обучение.  Изграждайки 4-те кабинета училището ще има капацитет за изпълнение на поставените изисквания без да се налага закриване на паралелки. В кампанията се включват и много известни личности, завършили Езиковата в Ловеч, а подробна информация за текущата кампания може да намерите на сайта на фондацията: https://loveshkata-ezikova.org.

Фондация „За Ловешката Езикова“ е създадена през април 2017, от бивши възпитаници на гимназията от различни випуски с цел да обедини всички настоящи, завършили и бъдещи ученици на гимназията да участват в подпомагането на младите хора , учещи по настоящем в гимназията, да получат първокласно образование ,да развиват своите дарби и заложби, което да им даде шанс за успешна реализация. Дълбокото желание на всички нас е – това да стане устойчива във времето традиция и пример за взаимопомощ и последователност.

Източник: loveshkata-ezikova.org

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 81 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *