Ужас! Опасна секта в Троян! Пазете се!

Общински комитет на ВМРО Троян алармира гражданите на града да не вярват на сектата “Свидетели на Йехова”, на която дейността става все по-активна и агресивна в града. През последните дни членове на сектата обикалят по улиците на града и в комплексите по входовете на блоковете, раздавайки религиозни материали и агитирайки неправомерно гражданите.

Много хора ни се оплакаха, че “Свидетели на Йехова” им звънят по домовете с директни обръщения и призиви да се присъединят към тях. “Свидетели на Йехова“ е опасна, предимно икономическа организация, като се облагодетелства основно чрез с имотни измами. Те разчитат на по наивни или самотни хора които им дават лични данни и самите подлъгани хора си даряват имуществото, скъпоценостите и парите на сектата за да им се осигури място в “Божиите двери“.

Сектантите се насочват и към младежи които са с проблемни семейства. Йеховистите са вредни и опасни за обществото, отричат всички национални и религиозни празници, уважението пред националните символи, знаме и химн, подтикват към разрушаване на семейството и семейните ценности. Данните сочат, че те са регистрирани под формата на фондации, неправителствени организации или други форми с цел да се избегне българското законодателство. ВМРО ще продължи борбата си срещу “Свидетели на Йехова”

Източник: http://vmro-troyan.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 734 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *