Убиецът на младата Красимира в Троян извади шокираща версия в свое оправдание

Мъж закла брутално съпругата си, след като я намушка 26 пъти с нож. Шест пъти острието се забило фатално в сърцето и корема на Красимира Колева, която издъхнала от раните си за броени минути. Както БЛИЦ писа касапницата се разиграла около 2:30 часа в понеделник в апартамент в квартал „Лъгът“ в Троян. 35-годишната Красимира и Георги на 37 години били разделени, но нямали фактически развод. Убиецът имал забранителна заповед да я вижда, съобщава „Телеграф“.

Заповедта да доближава жената Георги нарушил в понеделник. Няма взломяване на бравата, така че смятаме, че тя го е пуснала“, обясни участник в разследването. Според запознати жилището, в което е станало престъплението, е собственост на Георги, но там живеела съпругата. Предполага се, че минути преди убийството двамата са се скарали. Около 2:30 часа мъжът звъннал на телефон 112 и съобщил, че май е убил Красимира. Пристигналите на мястото полицаи и лекари констатирали смъртта на Колева. Тялото ѝ било открито в коридора.

Георги също имал две рани от нож по корема. След като са били обработени в болница, е бил преместен в следствения арест за 72 часа. Неговата версия е, че в нощта на престъплението жената се прибрала пияна. Той ѝ направил забележка, а тя взела ножа и започнала да му нанася удари. В схватката успял да ѝ вземе хладното оръжие и на свой ред започнал обезумял да забива острието. Твърдял, че, ако не го е направил, тя щяла да го убие. Експертизи и разпити на свидетели трябва да докажат дали тази хипотеза отговаря на истината. Не се изключва и предположението след като е осъзнал какво е направил, мъжът да се е опитал да се самоубие, тъй като в полицейската практика има подобни случаи.

При огледа не са констатирани рани по ръцете на Гергана, характерни, когато жертвата опитва да се предпази.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/ubietst-na-mladata-krasimira-v-troyan-izvadi-shokirashcha-versiya-v-svoe-opravdanie_news575263.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 3 679 times, 1 visits today)

2 Comments on “Убиецът на младата Красимира в Троян извади шокираща версия в свое оправдание”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *