Три катастрофи за 24 часа в Ловеч

На 22.10.2018г. около 13.40 часа до затвора в Ловеч  24-годишен водач на лек автомобил «Нисан» е загубил контрол над управлението, напуснал е платното за движение и се е блъснал в предпазна ограда и крайпътно дърво. В резултат на инцидента водачът е получил охлузни рани, пробата му за алкохол е отрицателна и му е съставен акт по ЗДВП.

На 22 октомври около 16.40 чака пак в Ловеч на булевард „Освобождение“ /след кръговото кръстовище/ товарен автомобил «Мерцедес 3240», управляван от 62-годишен мъж, при движение е блъснал с каросерията на автомобила хоризонтална греда на пътен надлез от второкласен път II-35. При инцидента е пострадал водачът, който е настанен в ловешката болница с  контузия на гръден кош. Пробата за алкохол е отрицателна.

На 22 октомври в 15.30 ч. отново в Ловеч на кръстовището, образувано между улиците „Княз Имеретински“ и „Цачо Шишков“, са се ударили лек автомобил «Деу» с 61-годишен мъж и товарен автомобил «Фиат Дукато»  с 47 –годишен водач. При сблъсъка леко са пострадали водачът на «Деу»-то  и 18-годишна пътничка в лекия автомобил. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 031 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *