Скръбна вест: Внезапно почина бившият съпруг на Ваня Цветкова

Актрисата Ваня Цветкова има имоти за 300 хиляди лева от бившия си съпруг Павел Дойчев, който изненадващо се спомина вчера на 72-годишна възраст. Тъжната вест съобщиха във „Фейсбук“ негови приятели, съобщава „Телеграф“.

„Сбогом, Павка. и ти се гмурна във вечното леговище! Много ми е мъчно, че не успяхме в този живот! Дали сме дума за следващия! И ще го направим! Чакайте ме с Гицата“, пише на стената му Марио Марков.

В последните години варненецът живееше в бургаското село Фазаново.

ВАня Цветкова и Павел Дойчев се запознават по време на снимките на култовия филм „Комбина“, където тя играе главната роля с Иван Иванов, а каскадьорът е в ролята на бияч от бандата на Ники Сотиров.

Двамата се развеждат след 18 г. брак, отново по желание на Ваня. При развода й дадох всичко – и апартаментите, и къщата в Америка, и вилата, и колите.. на стойност 300 000 лева. Нищо не съм взел! Взех си само четката за зъби и джапанките, всичко друго й оставих“, разказва Дойчев години след раздялата им.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/skrbna-vest-vnezapno-pochina-bivshiyat-sprug-na-vanya-tsvetkova_news680752.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 3 565 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *