РАЧКОВ ГОСТУВА В ПЛЕВЕН СЛЕД СЕДМИЦА

На 18 септември топ комикът превзема Плевен!

Остават броени дни до най-желаното шоу в страната! Плевен има честта да посрещне „ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ” на 18 септември от 20:00 ч. в Летен театър „Кайлъка”.

„След като видите това шоу, Вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.”

След светкавичното изчерпване на билетите за всички дати в София, Пловдив и Варна, зрителите от цяла България заявяват интерес шоуто да посети и техния град! Удоволствието да го посрещнат ще имат градовете Плевен, Добрич, Русе, Хасково, Шумен и Благоевград и др., като част от турнето за тази година!

„Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, който ще ви вмъкне зад кулисите на телевизията и ще разкрие нейните скрити за зрителя тайни. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериал… Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков.

„Забраненото шоу на Рачков“ е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу – от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от „Бай Брадър“ до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

„Забраненото шоу на Рачков“ е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? „Забраненото шоу на Рачков“ е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.

БИЛЕТИ: В мрежата на EVENTIM.BG  и на Билетен център в НЧ „Съгласие” и Билетен център на пл. „Свобода”  и телефони 0887 445 264, 0879 91 13 63

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 88 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *