Пълна простотия! Снаха на Диневи и хип-хоп певица карат с 262 км. в час по магистрала Тракия

Уникална простотия на пътя сътвориха бъдещата снаха на Йордан Динев, която ще се омъжва за сина му Иван и певицата Биляна Лазарова. Девойките карат като джигити по магистрала „Тракия“, но за щастие действията им не предизвикаха сериозни последици, видя HotArena.

Петя, по-известна като Пенелопе от сериала „София ден и нощ“, бе седнала до лудата шофьорка Биляна. Двете пътуваха в посока София – Пловдив, изтъквайки, че причината за това е по работа.

Читател на HotArena се намеси в сигнал до нас, че Лазарова кара между 180 / 230 км в час, като по едно време километражът достига и до 262 км/ч. Както е известно на всички – допустимата скорост по автомагистрала е 140.

Не стига, че са в тотално нарушение, но и двете са решили да заснемат простотията си и да я направят публично достояние, пускайки я в отделни сторита в Инстаграм. За облекчение повечето кадри са направени не от шофьорката, докато кара, а от пътничката.

Младостта е буйна, но често тя е предпоставка за много сериозни и кофти последици. В случая не е станало нищо, но дърпайки съдбата за опашката – който търси, обикновено си го получава.

Готините мацки дават лош пример на многобройните си почитателки в мрежата и изглежда изобщо не се притесняват от това

Ако Биляна е решила да се самоубива, нека го направи по друг начин, а не да застрашава и чужди животи на пътя“, посъветва фен младата певица.

Източник: https://hotarena.net/palna-prostotiia-snaha-na-dinevi-i-hip-hop-pevica-karat-s-262-km-v-chas-po-magistrala-trakiia

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 395 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *