ПП ГЕРБ– Луковит регистрира кандидатите си за кмет на община, за кметове на кметства и за общински съветници в Луковит

ПП ГЕРБ– Луковит регистрира кандидатите си за кмет на община, за кметове на кметства и за общински съветници в Луковит. Документите внесе народния представител Калин Василев, придружен от председтеля на ОС Луковит Д-р Данаил Динков и общинския ръководител на ПП ГЕРБ Иван Грънчаров, а решението на ОИК за регистрация на кандидатите е от 24 септември 2019г.

Иван Грънчаров, който приключва втория си успешен управленски мандат е кандидатът за кмет на община Луковит и водач на листата с кандидатите за общински съветници.


ПП ГЕРБ отново регистрира пълна листа с 17 човека, колкото са членовете на общинския съвет в общината. В нея присъстват, както утвърдили се с досегашната си работа местни парламентаристи, така и нови лица, на чиято експертност и идеи партията ще разчита. В листата са включени хора, които са разпознаваеми, професионалисти в своята област и много млади хора за баланс на младост и опит.


1. Иван Грънчаров, икономист
2. Д-р Данаил Динков, лекар
3. Владимир Даскалов, инженер
4. Соня Филипова-Димитрова, лекар
5. Маргарита Михайлова, лекар
6. Анахид Михайлова, педагог
7. Димитър Монев, предприемач
8. Павлин Йотов, предприемач
9. Искрен Калчев, предприемач
10. Петя Иванова, предприемач
11. Генка Трифонова, педагог
12. Цветозар Христо , предприемач
13. Орхан Кючук, администратор
14. Мирослава Георгиева, икономист
15. Светлина Калчева, педагог
16. Боян Вълко , икономист
17. Славчо Маринов, пастор


За кметове на кметства в община Луковит ГЕРБ разчита на успешните си кметове и личности с безспорни качества и авторитет. Така за село Торос отново е издигнат Васил Ботев, за село Петревене- Николай Георгиев, село Карлуково- Васил Тодоров, село Тодоричене- Валентин Петков, село Бежаново – Калоян Димов, а новите кандидати са за село Дерманци- Галина Спасова, село Беленци- Красимир Кирилов и в село Ъглен- Красимир Вътков Кръстев.

Източник и снимки: Facebook (https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%9F-%D0%93%D0%95%D0%A0%D0%91-%D0%B3%D1%80-%D0%9B%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82-392590970935113/)

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 154 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *