Новият инвеститор в Ловеч – „Анса Борима“, ще започне производствена дейност през втората половина на ноември

Новият инвеститор в Ловеч – „Анса Борима“, ще започне производствена дейност през втората половина на ноември. Това са съобщили от предприятието, информира кметът на общината Корнелия Маринова.
Според Мартин Ганев, съдружник във фирмата, в настоящия момент усилено се ремонтират помещенията, подготвят се необходимите документи за смяна на предназначението им от шивашки цех в производствени помещения. Започват и дейностите по почистване, проверка на инсталациите и др., тъй като помещенията не са ползвани с години.

Става дума за пoмeщeниятa в Ceвepнaтa индycтpиaлнa зoнa, в кoитo е работила пopтyгaлcкa фиpмa за облекла.

В ход са вече първите назначения на работници. Част от позициите, за които се търсят кандидати, са обявени в Бюрото по труда в Ловеч.

В този начален етап се търсят основно кадри за монтаж на електротехнически елементи, оператори на полуавтоматични линии за сглобяване и пр. Същевременно се търсят и инженери на различни позиции – специалисти по инструментална екипировка, шприцоване на пластмаси, машинни инженери и др.
Първоначално предприятието в Ловеч ще се ръководи от ръководството в Борима, но са необходими и добри специалисти от Ловеч и за ръководните постове.
Инвеститорът има намерение да разкрие през следващата година до 200 работни места.

Източник: zetramedia

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 974 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *