Народният представител Иван Миховски присъства на официалното откриване на новата сграда на „Калинел” в Троян

Народният представител от ГЕРБ-Троян и общински ръководител на партията Иван Миховски присъства на откриването на новата административно-търговска сграда в троянското предприятие „Калинел”.

Инвестиция за близо 3 млн. лв. днес бе официално представена от най-големия работодател в област Ловеч – Марин Раведски. Той за пореден път впечатли гостите си с новоизградения шоурум на територията на производственото предприятие. В мащабния обект на разположение на близо 1700-те човека, които работят в „Калинел“, е и закусвалня със собствена кухня, а отдолу е разположен и подземен паркинг за 30 автомобила.

„Който може да работи, да печели и да се развива, той го показва, при това с мисъл за хората, които реално произвеждат в добре организирания процес. Марин Радевски е личност, с доказано име, с международно признат и много успешен бизнес, най-големият работодател в област Ловеч, и е от ГЕРБ! За него няма трудности в правенето на бизнес и му пожелавам успех в работата, не се съмнявам, че ще продължи да развива както предприятието и марката „Калинел”, така да бъде и успешен общински съветник от ГЕРБ, който работи в полза на хората в общината“, каза Миховски по време на откриването на обекта.

Източник: gerb.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 772 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *