Кметът на Ловеч с поредна обиколка из строителните площадки в града

Поредна обиколка из строителните площадки в града направи кметът на Ловеч Корнелия Маринова, съобщават от пресцентъра на общината. Според прессъобщението, ремонтът на централната градска част се движи в рамките на одобрените календарни графици. През следващите дни ще бъде готова настилката по пешеходната зона от ул. „Александър Стамболийски“ до ресторант „Централ“ (бивш „Рязан“) и площада пред ОББ.

remont

Почти готови са детска градина „Радост“ и дворът на училище „Васил Левски“, а детска градина „Зора“ вече е завършена. От ремонта на Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“ остава да се прави само една фасада. Строителните дейности в детската градина в кв. „Гозница“ също са напреднали.

Помещенията в момента се почистват, остава да се оформи дворното пространство пред красивата сграда. В най-ранен етап на строителство (изкопни дейности) поради късното започване е изграждането на спортната зала и рехабилитацията на двора на ОУ „Проф. Димитър Димов“ в жк „Младост“.

По договор приключването на строителните работи трябва да стане в срок от седем месеца. Пред завършване е училищният двор на СУ „Св. Климент Охридски“ в центъра на града, като цветните настилки на спортните площадки привличат погледа отдалече.

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 214 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *