Кметът на Ловеч обвини във Фейсбук омбдусмана в лъжи

Във връзка с публикация на г-жа Мая Манолова, Омбдусман на Република България

Моите уважение г-жо Манолова, но говорите откровени ЛЪЖИ ! Извънредната сесия, която беше насрочена за утре е отменена по ред други причини и те със сигурност не са следствие на Вашата визита в нашият град !

Съжалявам, но няма как да приема за редно да обявявате нещо, с което заблуждавате на мой груб широката аудитория, за сметка на единия „пиар“. Простете ! В телефонният ни разговор не съм Ви упълномощавала да представяте моя позиция, мнение и т.н.., с тази си задача се справям доста добре и сама, на отредените за целта места, аудитория и институции !


В тази връзка бихте ме удовлетворили ако споделите с нас, кои са 25-те общини освободили родителите от такси за ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ЯСЛИ,колко са децата в тях. Смятам, че няма да Ви затрудня да изнесете тази статистика след като смело афиширахте тази цифра пред всички национални медии !


Категорично възразявам и съм против с евтини пиар стратегии да извивате ръцете на общинската администрация и да оставите общинските съветници да свършват своята работа !

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 905 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *