КМЕТЪТ НА ЛОВЕЧ НА СПОРТЕН ПРАЗНИК НА ДГ „РАДОСТ“ В ЛОВЕЧ

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 17 октомври сутринта децата и колектива на ДГ „Радост“ в ж.к. „Младост“  по време на техния голям спортен празник. Изявата в слънчевия ден бе посветена на обновеното дворно пространство, реализирано по проект.

Корнелия Маринова се обърна към децата с думите: „Тук научавате много нови и полезни неща, защото само след няколко години ви предстои да бъдете ученици. За нас беше много важно да обновим това пространство, за да сте щастливи, здрави и силни.“

На многобройните спортни площадки децата по групи играха, състезаваха се, надпреварата включваше и игри, с които се усвояват правилата за движение. Празникът под наслов „Все по-далече, все по-бързо и все по-високо!“ внесе голямо оживление в квартала,  той бе наблюдават и от част от родителите и жителите на „Младост“. Всички участници получиха грамоти и  много топки като награди.

Стойността на ремонта на двора на ДГ „Радост“, където  директор е Ценка Василева, по договор е за 268 481 лв. В резултат децата получиха една от най-богатите, цветни и разнообразни  игрови площадки, с много зелена площ и беседки за отдих.

Както съобщихме по-рано, през следващите дни с различни спортни събития ще бъдат отбелязани и останалите обновени обекти от образователната инфраструктура в Ловеч.

Източник: lovech.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 184 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *