Информационен бюлетин – 12.02.2018 год. ​

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 28-годишен мъж от града, който на 10 февруари около 16.15ч. при полицейска проверка е установен, че в джоб на яке държи суха, зелена, тревиста маса, която след тестване с полеви тест реагира на  канабис. Работата по случая продължава.

В РУ Тетевен е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 42-годишен мъж от града, който на 11 февруари около 02.30ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,05 промила.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство след като на 08 февруари около 23.10 часа 27-годишен мъж от гр.Троян е установен да управлява лек автомобил по ул. «Осъмска» в гр.Ловеч  след употреба на метамфетамин. Работата по случая продължава.

На 11 февруари около 10.15ч. на бул. «България» в гр.Ловеч е спрян за проверка лек автомобил „Шкода“ управляван от 44-годишен мъж от гр.София. Установено е, че водачът управлява превозното средство след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.46 промила. Мъжът е задържан за срок от 24 часа , а  по случая е образувано бързо производство.

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа са задържани двама мъже за притежание на наркотични вещества.

На 11 февруари около 04.25 часа в гр.Тетевен, на кръстовището между ул.“Воловиите“ и ул.“Пенка Михайлова“ полицаи са спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген» управляван от 25-годишен жител на с.Градежница и спътници 23-годишен мъж от с.Глогово и две жени на 29 и 27 години от с.Градежница.  В хода на извършената проверка, в мобилния телефон на водачът, който е бил с поставен силиконов гръб,  полицате са открили хартиена опаковка с бяло кристалообразно вещество, с бруто тегло 0.88 грама, реагиращо при полеви тест на амфетамин, а в  кухина на арматурното табло е намерена  пластмасова кутия отново с  бяло кристалообразно вещество, с бруто тегло 2,24 грама, реагиращо при полеви тест на амфетамин. При тестване на водачът с техническо средство „drugcheck 3000“ е установено, че той шофира след употреба на амфетамин и метамфетамин. Водачът и мъжът от Глогово са задържани и работата по случая продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 34-годишен мъж от с.Дойренци, който е заподозрян в кражбата на 4 броя тасове от лек автомобил «Рено». Посегателството е извършено около 05.00ч. на 11 февруари от паркираното на бул. «България» превозно средство.

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство след получен сигнал, ча на 11 февруари от частен дом в с.Тодоричене чрез разбиване на врати са отнети печка и котлони.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 597 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *