Информационен бюлетин – 08.02.2018 год.

В РУ Ябланица е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 44-годишен мъж от града, който на 08 февруари около 00.10 часа е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,45 промила.

След проведени издирвателни мероприятия полицаи от РУ Троян са установили двама криминално проявени мъже по подозрение, че са извършители на кражбата от 20 декември 2017 год. на каса за дарение със сумата от 2000 лева, поставена в църквата „Св. Петка Параскева“ в гр.Троян. Задържаните са на възраст 31-години от с.Градежница и 30-годишен от гр.Троян. Работата по случая продължава.

В хода на работата с тримата младежи от с.Кирчево,  които на 07 февруари бяха задържани в РУ Троян за взломяване на вендинг машини е установено, че те са извършители на общо шест разбивания на кафе автомати на територията на града. Работата по случаите продължава.

Полицаи от РУ Угърчин са задържали 20-годишен жител на с.Кирчево, който на 06 срещу 07 февруари е отнел моторен трион «Щил» от частен дом в селото. Отнетата вещ е установена и иззета по надлежния ред в с.Сенник,общ Севлиево.  По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 230 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *