Информационен бюлетин – 07.02.2018 год. ​

На 07 февруари около 23.40ч. след получен сигнал за разбит кафе автомат в гр.Троян и проведени незабавни издирвателни мероприятия от служители на местното полицейско управление, трима младежи от с.Кирчево са задържани по подозрение, че са извършили поредица от посегателства върху вендинг машини.

Задържаните са на възраст 20,18 и 17 години и същата вечер са установени да се придвижват в гр.Троян с лек автомобил «Ауди», като са заподозрени, че последователно са извършили кражба от две вендинг машини разположени на ул.«Симеон Велики» и ул.«Л. Каравелов».

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Полицаи от РУ Ловеч са установили и задържали 24-годишен, криминално проявен мъж от гр.Троян, който в началото на месец февруари е извършил поредица от кражби на хранителни продукти от търговски обекти в града. На 02 февруари е извършена кражба от магазин на бул. «България», а на 03, 04 и 05 февруари са регистрирани три последователни кражби от хранителен магазин на бул.«Велико Търново». По случая са образувани досъдебни производства и  работата продължава.

На 06 февруари за времето от 10.00ч. до 12.00ч. на територията обслужвана от РУ Тетевен е проведена полицейска операция по широкообхватния метод, в рамките на която са проверени 64 моторни превозни средства и 88 лица, като за констатирани нарушения са съставени 2 акта и 26 глоби с фишове.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 217 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *