Информационен бюлетин – 05.02.2018 год. ​

Полицаи от РУ Ловеч са установили  и задържали за срок от 24 часа 21-годишен мъж от с.Бърдарски геран – обл. Враца, който на 02 февруари е разбил кафе автомати на бул. «България», ул. «Търговска» и ул. «Ал.Стамболийски» в гр. Ловеч, като от трите вендинг машини  е отнел общо сумата от 305 лева. Работата по случая продължава, образувани са три досъдебни производства.

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 25-годишен жител на града след като на 02 февруари около 06.30ч. при извършен му личен обиск в калъф за бинокъл преметнат на врата му е намерено хартиено пликче с бяло крисалообразно вещество, с брутно тегло 2 грама, което при извършен полеви тест реагира на наркотично вещество „метамфетамин“. По случая е образувано досъдебно производство.

На същата дата, но около 17.30ч. в РУ Ловеч е задържан и 17-годишен младеж от града след като в джоб на якето му полицаи са открили полиетиленово пликче, съдържащо суха зелена тревиста маса – канабис, с нето тегло 0,91 грама. По случая е започнато полицейско разследване.

 

Полицаи от РУ Луковит са установили две 14годишни момчета от града, като извършители на кражба на ел. косачка, помпа и други вещи от частен дом в с.Тодоричене. Децата са  направили пълни самопризнания пред родител, като отнетите вещи са открити и иззети по съответния ред. Работата по случая продължава.

 

В РУ Троян е получен сигнал  от собственик на къща в гр.Априлци, който е съобщил, че в периода от 02 януари до 02 февруари от дома му в града е отнета моторна косачка, телевизор, ножове и друга покъщнина. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 03 февруари в РУ Троян е започнало разследване след получен сигнал за незаконна сеч на 11 дървета от вида благун,  извършена в землището на с.Дълбок дол. Работата по случая продължава.

 

На 03.02.2018г. около 23.47ч. в гр.Ловеч на ул.“Майор Г.Векилски“, на прав и равен участък при суха пътна настилка, л.а «Форд Фиеста» управляван от 20-годишен младеж от града  при движение в посока бул. «Велико Търново» е изгубил контрол върху управлението и се е удрил в метален стълб за улично осветление. В резултат на инцидента водачът и трима пътници от автомобила са с леки наранявания. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 03.02.2017г. около 00.30ч. на ПП I-3 /кръстовището между „Варианта“ към АМ „Хемус“/ при движение с несъобразена скорост  и суха пътна настилка л.а. БМВ, управляван от 56-годишен мъж от гр.Тетевен губи контрол над автомобила , напуска пътното платно в ляво , преминава през канавка и се преобръща. В резултат на произшествието 54-годишна пътничка от лекия автомобил е получила наранявания и е транспортирана в болнично заведение с фрактура на ключицата. Първоначално водачът е напуснал мястото на инцидента, но малко по-късно е установен от полицейски служители. Пробата му за алкохол е  отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 03 февруари в РУ Ловеч е получен сигнал, че около 02.45 часа  на същата дата е разбит кафе-автомат на ул. «Акад. Иван Урумов» и е отнета сумата от 30 лева. По случая  е образувано досъдебно производство.

 

Луковитски полицаи установиха двама мъже на възраст 22 и 23 години от с.Бежаново, които са заподозрени, че на 27 януари са извършили кражба на сумата от 300 лв., алкохолни напитки  и аудио система с усилвател от заведение в селото.

Работата по случая продължава, а вещите обект на престъпление са намерени и иззети по надлежният ред.

Източник: mvr.bg

 

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 333 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *