Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 24.10.2019 год. ​

На 23 октомври около 11.15ч. на пътя край с.Катунец, 19-годишно момиче при управление на лек автомобил «Фолксваген» не е съобразило скоростта си с релефа на местността, не успява да спре пред видимо препятствие на пътя (камък) и се удря. В резултат на инцидента автомобилът е напуснал пътното платно и се е преобърнал в канавка.  При произшествието са пострадали двама пътници от превозното средство: мъж на 47-години и жена на 45-години и двамата от с.Катунец, които са прегледани в болница и са освободени. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, съставен и е акт за нарушение на ЗДВП.

 

Полицаи от РУ Ловеч са установили 18-годишен младеж от с.Баховица, като извършител на кражба на моторен триот «Хускварна» и зарядно устройство за мобилен телефон от частен дом в с.Дойренци. Кражбата е извършена в интервала от 10.00 до 11.00ч. на 23 октомври.
Вещите обект на посегателство са иззети по надлежния ред и предстои материалите по случая  да бъдат изпратени в Районна прокуратура-Ловеч. Работата по случая продължава.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 406 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *