Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 23.10.2019 год.

Около 13.30ч. вчера 84-годишна жена е била ограбена на тротоара межу улиците «Бяло море» и «Осъмска» в Ловеч. Неизвестен, чрез използване на сила е грабнал чантата на ловчалийката, в която по данни на потърпевшата  е имало лични документи, лекарства и сумата от 1015 лева.
По случая е образувано  досъдебно производство и служители на РУ Ловеч продължават работа.

 

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 38-годишен мъж от с.Новаковци, обл.Габрово, който на 22 октомври около 22.00ч. е установен да управлява лек автомобил в ж.к. «Младост» след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.87 промила.
По случая е образувано бързо производство.

 

37-годишен жител на Троян е задържан в местното районно управление след като на 23 октомври около 04.54ч е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,9 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

 

На 23 октомври в РУ Ловеч са образувани две досъдебни производства срещу собственици на имоти в с.Соколово, които са осъществили неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа и са създадали  условия за непълно отчитане на потребената от тях електрическа енергия.
Работата по случаите продължава.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 452 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *