Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 12.09.2018год.

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 60-годишен мъж от с.Голяма Брестница, който на 11 септември около 10.00ч. е установен да управлява мотопед «Симсон», с регистрационнна табела издадена за друго МПС, а самото превозно средство е с прекратена регистрация „негоден за употреба“.

24-годишен жител на гр.Ябланица е задържан в местното районно управление, като заподозрян в извършването на кражба на сумата от 100 лева от частен дом в Ябланица, обитаван от 85- годишна жена.

По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

На 11 септември в РУ Ловеч е задържан 31-годишен мъж от гр.Левски, който на 25  и на 29 август от два блока в ж.к. «Здравец» е отнел два велосипеда.По случая са образувани  преписки и работата продължава.

33-годишен мъж от Ловеч е задържан и по случая е започнато досъдебно производство след като на 11 септември около 16.50ч. полицаи от РУ Ловеч са  му извършили проверка, при която в чантичка закачена на кръста му са открили малко шишенце с гъста течност, реагираща при направен полеви тест на канабис и полиетиленово пликче с кафяво вещество, с бруто тегло 3гр., което при проверка също е реагирало на канабис. Работата по случая продължава.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 503 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *