Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 10.07.2018 год.

Полицейски операции за времето от 02 до 09 юли

РУ Луковит – проверени са 134 лица и 97 МПС, 2 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 2 обекта за обществен подслон и 3 обекта с частна охрана, като за установени нарушения са съставени  8 акта и 40 глоби с фиш по ЗДВП, 1 акт по Кодекс на застраховането, 8 акта по ЗБЛД и 1 акт по Закона за гражданската регистрация и е образувано 1 бързо производство.

РУ Тетевен – за периода са проверени 168 лица и 136 МПС, както и 3 търговски обекти, като за  констатирани нарушения са съставени 15 акта, наложени са 49 глоби с фиш, посетени са 27сигнали, задържано е 1 лице и са образувани 2 досъдебни производства.

РУ Троян – проверени 314 лица  и 273 МПС, съставени са 53 акта и 119 глоби с фиш, посетени са 39 сигнали, проверени са 5 обекти с частна охрана и са образувани 3 бързи и 2 досъдебни производства.

 

На 09.07.2018 год. около 12.10 часа в гр.Ябланица, 74-годишен мъж от София при управление на  лек автомобил «Фолксваген Голф», губи контрол върху управлението, навлиза в лентата за насрещно движение и излиза в ляво извън пътното платно като се удря в електрически стълб и след това в инфомационна табела. Водачът е починал на място, а най-вероятната причина за инцидента е здравословен проблем. По случая е образувано досъдебно производство.

 

42-годишен мъж е установен като извършител на кражба на макара с меден проводник /с тегло 13,550 кг. и стойност 230 лв./ от складово помещение на троянска фирма.

Кражбата е извършена в периода от 06 до 09 юли. По случая е образувано досъдебно производство, а мъжът е заържан за срок от 24 часа. Работата продължава.

 

Две момчета на 12 и 14 години от гр.Луковит са заподозрени в кражбата на сумата от 261 лв. и  цигари от хранителен магазин в града, в нощта на 07 срещу 08 юли. Част от отнетите пари и цигари са открити  в момчетата, които от своя страна са направили пълни самопризнания по случая пред инспектор от Детска педагогическа стая.  Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на двете момчета продължава.

През изтеклото денонощие екипите на РС ПБЗН в Ловеч, Троян , Тетевен и Угърчин са реагирали общо на 10 сигнали за наводнени мази, гаражи и улици.  Екип на РС ПБЗН Ловеч е изтеглил аварирал автомобил в с.Катунец.

В 06:29 ч тази сутрин е подаден сигнал за свлечена кална маса в гр.Тетевен на ул.“Беньо Маринов“ и ул.“Алеко Константинов“. Екип от РСПБЗН-Тетевен е потеглил незабавно към мястото за оглед.

Не са постъпвали данни за пострадали и бедстващи хора и откъснати населени места.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 427 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *