Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 04.09.2018 год.

На 03 септември около 11.00ч. в РУ Луковит е получен сигнал от 38-годишен мъж от гр.Раковски, който е съобщил, че от служебен товарен автомобил е отнета чантичка със сумата от 2200лв. Полицейски екип, който е пристигнал на мястото на произшествието е установил, че превозното средство е било паркирано на ул. «Ген. Гурко» в Луковит и е оставено отключено. По случая е образувано досъдебно производство.

62-годишна жена от Ловеч е оставила в контейнер за смет сумата от 5000 лева след като е била измамена от непознат мъж по телефона, който се е представил за полицейски служител. По познатата вече схема измамникът обяснил, че жената ще бъде обект на телефонна измама и за залавянето на измамниците следва да окаже съдействие и предаде исканите от тях пари. Изпълнявайки поръченията на „полицая“, потърпевшата е изтеглила от банка спестяванията си и е оставила в контейнер за смет сумата от 5 000лв.

Измамата е реализирана около 12.30ч на 03 септември , а сигнал в полицията е подаден късния следобед.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 03 септември около 07.30ч. на ПП София-Варна, в района на с.Сопот са се ударили «Фолксваген Голф» управляван от 21 –годишен мъж от гр.Копривщица и БМВ х5 ,управляван от 43-годишен жител на гр.Габрово. В резултат на сблъсъка е пострадал водачът на Фолксваген-а, който е откаран с фрактури и без опасност за живота в болнично заведение в София. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 76 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *