Информационен бюлетин за област Ловеч – 04.06.2019 год.

На 03 юни на територията обслужвана от РУ Троян е проведена полицейска операция при която са проверени 32 лица и 27 МПС, като за установени нарушения са съставени 2 акта и 8 глоби с фиш.

В периода от 27 май до 02 юни служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч са констатирали общо 57 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС и са съставили 9 акта и 41 глоби с фиш.

На 03.06.2019г. около 12.40 часа третокласен път 3504 в землището на гр.Угърчин, лек автомобил „Дачия“ управляван от 32-годишна жена от гр.Велико Търново при навлизане в ляв завой губи управление над автомобила, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. В резултат на инцидента са нанесени материални щети на превозното средство, а водачката е настанена в болница  с фрактура на ребро. Пробата и за алкохол е отрицателна. По случая е образувано досъдебно произовдство.

След вчерашните валежи служители на РД ПБЗН-Ловеч са реагирали на 3 сигнала за отводнаяване:

-В 18.39ч. служители на РС ПБЗН-Ловеч са участвали в отводняването на мазе към къща в с.Скобелево.

– В 19.40ч. в РС ПБЗН –Ловеч е постъпил сигнал за отводняване на складове и производствени обекти в Северна индустриална зона.

– В 21.38ч. служители на РС ПБЗН-Ловеч са реагирали на сигнал за отводняване на цехово помещение в Северна индустриална зона.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 250 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *