Иван Грънчаров представи и кандидатът за кмет на село Карлуково

На 22 октомври 2019г. в НЧ „Дико Илиев-” село Карлуково, кандидатът за трети кметски мандат на община Луковит Иван Грънчаров представи кандидата за втори мандат кмет на село Карлуково Васил Тодоров и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ в присъствието на народния представител Калин Василев.
Грънчаров подчерта, че един от дългогодишните проблеми на селото вече е разрешен.

През месец февруари са започнали дейностите по обезвреждане на УОЗ-пестициди в склада в Карлуково, като веществата са преопаковани. През ноември те ще бъдат изнесени от склада и транспортирани за унищожаване в Швейцария, след което обектът ще се санира. Той обърна внимание също на изградената детска площадка, новата ограда на гробищния парк, обособеното спортно игрище в централната част на селото, достойното отбелязване на 120-годишнината от рождението на Дико Илиев, развитието на туризма. С точни цифри посочи ползвателите на социалните услуги „личен асистент“, „домашен помощник“ и „топъл обяд“, както и осигурените работни места по програмите за заетост. Специален акцент постави на извършените ремонтни дейности на улици, площада, моста на ул. „Дунав“ и водопровода по ул. „Вежен“. В селото е изградено видеонаблюдение, подготвени са и проекти за ремонт на уличното осветление и на сградата на кметството.


Васил Тодоров информира жителите на село Карлуково за извършеното през периода на неговото управление по отношение ремонтни дейности, опазване на околната среда, социални дейности, обществен ред и сигурност.


„Заставам пред вас, за да ми гласувате отново вашето доверие и подкрепите. Считам, че в голяма степен според финансовите възможности, изпълних дадените пред вас обещания, а резултатите са видими и осезаеми. Ще продължавам да работя за подобряването благосъстоянието на хората и населеното място”, заяви Тодоров.

Източник и снимки: Facebook

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 63 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *