За 12-и пореден път Пролетни волейболни турнири в Тетевен, първият приключи на 19 май

В дните от 18 до 19 май 2019 г. в гр. Тетевен се проведе първият от веригата Пролетни волейболни турнири за любители, които вече 12 поредни години събират приятели на волейбола от цяла България. Традиционно, събитието се проведе с подкрепата на Община Тетевен, като част от програмата на Общинските майски празници и бе организирано от ВК „Тетевен Волей“ – гр. Тетевен.

В двата състезателни дни се проведоха 8 срещи по схема „всеки срещу всеки“, като участие взеха три отбора на любители от гр. София – „Сердика Волей“, „КСВ“ – София и „Отборко“ и отборът на юношите на тетевенския клуб.

Купата на турнира заслужи отборът на „КСВ“ – София, сребърните медали взе тима на „Отборко“, а бронзовите отличия получиха юношите от Тетевен. Четвъртото място остана за „Сердика Волей“. Наградите на участниците връчи Камелия Кънчева – Началник на отдел „Хуманитарни дейности, спорт и туризъм“ в Община Тетевен.

Предстоят още 4 турнира, като победителят от всеки от тях се класира по право на финалния Есенен любителски волейболен турнир през септември. Следващият турнир с уточнени дати ще се проведе на 1 и 2 юни.

Община Тетевен поздравява участниците в турнира, както и малките волейболисти до 4 кл. и техните треньори, които жънат убедителни победи през последния месец.

Източник: teteven.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 70 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *