Зам.-кметът Свилен Русинов: Върнахте общината 14 години назад

ТОВА БЕ ЧАСТ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ЗАМ.-КМЕТА ПО ВРЕМЕ НА ПОСЛЕДНАТА СЕСИЯ НА ОБС – ТЕТЕВЕН, НАСОЧЕНО КЪМ БИВШИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА ОБЩИНАТА

По време на последното заседание на ОбС – Тетевен, когато бе приет бюджета на Общината в размер на 22 260 391 лв., зам.-кметът Свилен Русинов зададе доста любопитни въпроси към някои от общинските съветници и бивши кметове.

Той попита общинския съветник от БСП Цецка Димитрова – колко години е била кмет на Община Тетевен и колко улици е асфалтирала в Градежница, Глогово и другите населени места. Зам.-кметът добави още, че г-н Николай Павлов отсъства иначе би задал същия въпрос и на него.

“Един лев не съм получил за инвестиции в селото, докато бях кмет. Павлов – 4 год. кмет, вие г-жо Димитрова – 4 год., г-н Ганев – 4 год. Вие върнахте общината поне 14 години назад”, подчерта Русинов, добавяйки, че е време да си говорим истината в очите.

Беше ни срам да ходим по улиците, беше ни срам да кажем, че сме кметове на селата. Сега се сърдим на 150 хил., 250 хил., 600 хил., дори на 700 хил.лв., каза Русинов.

Общината 2 години бе в нокаут, а благодарение на д-р Бояджиева и финансовите инжекции от сегашното правителство, се възстанови малко. Не си затваряйте очите за хубавите неща, добави още зам.-кметът. Той се обърна към колегите си – кметове, като ги поздрави, че имат възможността да са на тази позиция в мандата на д-р Бояджиева и попита кога за Галата са предвиждани 700 хил.лв.

В залата се чуха и коментари, че всички общински съветници виждат това, което казва г-н Русинов, но някои не искат да си го признаят.

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 242 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *