Задържаха трима за притежание на наркотични вещества в Троян

На 7 юни пред частен дом в жилищен блок в града полицията е установила две жени на възраст 19 и 25 години и двама мъже на 21 и 25 години. В хода на извършената им проверка и при направен личен обиск на лицата, в дрехите на 19-годишната жена е открито пакетче с бяло кристалообразно вещество с общо тегло 10 грама, което при полеви тест е реагирало на метамфетамин. В джоб към дрехите на 21-годишния троянчанин служителите на РУ Троян са намерили и иззели пликче с бяло кристалообразно вещество-матамфетамин, с общо тегло 6 грама. При последвало претърсване в жилище обитавано от младия мъж е открита опаковка с наркотично вещество, с бруто тегло 2 грама което при полеви тест е реагирало на амфетамин.

В хода на работата с лицата и последвалите процесуално следствени действия е установен и задържан още един жител на Троян-мъж на 26 години. При направен му личен обиск в него са открити 2 грама канабис и 1 грам амфетамин, а при извършен обиск в жилището му полицаите са открили и иззели жълто прахообразно вещество с бруто тегло 4 грама, което при полеви тест е реагирало отново на амфетамин.

19 годишното момиче и двамата троянчани на 21 и 26 години са привлечени в качеството им на обвиняеми и са задържани са срок от 24 часа в РУ Троян. Образувани са три досъдебни производства и работата по тях продължава.

Източник: zetramedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 629 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *