Задържаха наркопласьор в Тетевен

В гр.Тетевен на 28 октомври около 22.40 ч., полицейски екип от местното районно управление е спрял за проверка автомобил «Фолксваген», управляван от 24-годишен мъж от Ловеч и двама пътници: 19-годишни момче и момиче.

В хода на проверката е установено, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление на МПС, а на различни места в превозното средство са открити общо три хартиени опаковки, сгънати по специфичен начин и малък контейнер, в които е имало кристалообразно вещество, което при тестване с полеви тест е реагирало на амфетамин.

По пода на «Фолксваген»-а са открити и две различни по големина „цветчета“ със зелен цвят, които при извършен полеви тест са реагирали на наркотичното вещество „канабис“.
По случая е образувано досъдебно производство, а водачът на превозното средство е задържан за срок от 24 часа. Работата продължава, според пресцентъра на МВР-Ловеч.

В Ловеч пък на 26 октомври  полицаи са иззели пистолет и 48 патрони за него от частен дом в града, собственост и обитаван от 73-годишен мъж, който не притежава разрешително за съхранение и притежание на огнестрелно оръжие и боеприпаси.
По случая е образувано досъдебно производство

Източник: mvr

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 3 122 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *