ЗАБЕЛЕЖИМ НАПРЕДЪК В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА РЕМОНТИТЕ В ЛОВЕЧ (ГАЛЕРИЯ)

Забележим напредък в изпълнението на строителните работи в града бе констатиран при поредната обиколка, направена  на 25 юни от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Ремонтът на централната градска част се движи в рамките на одобрените календарни графици. През следващите дни ще бъде готова настилката по пешеходната зона от ул. „Александър Стамболийски“ до ресторант „Централ“ (бивш„Рязан“) и площада пред ОББ.

Почти готови са ДГ „Радост“ и дворът на училище „Васил Левски“, а ДГ „Зора“  отдавна е завършена.

От ремонта на Националната гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“ остава да се прави само една фасада. Строителните дейности в детската градина в кв. „Гозница“ също са напреднали. Помещенията в момента се почистват, остава да се оформи дворното пространство пред красивата сграда.

В най-ранен етап  на строителство (изкопни дейности) поради късното започване е изграждането на спортната зала и рехабилитацията на двора на ОУ „Проф. Димитър Димов“ в кв. „Младост“. По договор приключването на строителните работи трябва да стане в срок от 7 месеца.

Пред завършване е училищният двор на СУ „Свети Климент Охридски“ в центъра на града, като цветните настилки на спортните площадки привличат погледа отдалече.

По време на обхода кметът Маринова  разговаря с отговорниците на обекти и част от работниците, с които вече се познава лично.  Майсторите са от различни части на страната  – има от Разград,  Кнежа, Долни Дъбник, както и две младежки групи от Стара Загора.  Граждани пък изразиха задоволството си, че готовите площи изглеждат много добре и след завършването на проекта през октомври градът  ще е много по-хубав.

Галерия със снимки: http://www.lovech.bg/bg/novini/zabelezhim-napredak-v-izpalnenieto-na-remontite-v-lovech-galeriya

Източник: lovech.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 749 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *