Ето какво се случи с касапина от Троян!

Задържаха 37-годишен мъж, обвинен в убийството на жена си в гр. Троян, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Велико Търново . Прокуратурата е привлякла Георги К. в качеството на обвиняем за това, че за времето от 20.00 часа на 27 януари 2018 г. до 02.30 часа на 28 януари 2018 г. в Троян, в апартамент, умишлено причинил смъртта на Красимира К., на 35 години, живееща на същия адрес, като й нанесъл с нож множество прободни рани в гръдната и коремната област.

За извършеното престъпление се предвижда наказание повече от 10 години лишаване от свобода.

Извършеното деяние е с висока степен на обществена опасност. На Георги К. е била издадена Заповед за незабавна защита от 17 януари 2018 г. от Районен съд-Троян, с която се задължава да се въздържа от извършване на домашно насилие спрямо съпругата си, бил е отстранен от съвместно обитаваното жилище и му е наложена забрана да приближава жената на повече от 100 м. На 27 януари 2018 г. след полунощ Георги К. отишъл в апартамента, където била съпругата му и след употреба на алкохол и пореден скандал помежду им, с нож нанесъл множество наранявания, довели до смъртта й. Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – В. Търново.

Прочети още : https://www.actualno.com/crime/zadyrjaha-myj-ubil-jena-si-v-trojan-news_657129.html
© Actualno.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 580 times, 1 visits today)

2 Comments on “Ето какво се случи с касапина от Троян!”

  1. Мир на праха и….каквато и да е…Жал ми е за близките и….за баща и които рева днес като малко дете….Но най ми е жал за тези търсещи сензацията и пишещи глупости….Скъпи медии първо си проверете информацията,тогава пишете глупости,и поздравления със заглавия като вашите Истамбулската конвенция ще стане факт,…..и то що?!?!! -от невежество 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *