Депутат с парлива реплика за ДПС-Ловеч! Ето и кой, как я коментира…

Народният представител социалист от Ловеч Милко Недялков пусна реплика във Фейсбук-страницата си, която би могла да има горещ отклик сред политическия елит поне на местното ДПС.

Подметната закачка от бившия областен управител на Ловеч дни преди втория тур на Местни избори 2019 гласи следното:

В Ловеч ДПС е с ГЕРБ, спасява Корнелия Маринова!

Сред нейните коментатори са вече, както следва:

*******

Светозар Ангеловбивш лидер на ПП Атака-ЛовечТая която затри града ли Та тя прогони Ловчалий от града Долу ГЕРБ!
Stanimir Stoyanovбивш общински съветник и експредседател на БСП-ЛовечЗа жалост или за хубост ДПС са съвременните евреи в Ловеч и в околноста наречена България. Те са с този които има и дава и те да го прераздават. За жалост или за хубост тези които имат сега, го знаят това!
Vanya Sabcheva, областен управител на ЛовечСигурно ревнуваш, все пак ти си единственият Областен управител на област Ловеч назначил главен секретар от ДПС!
Данчо Заверджиев,медиатор и бивш общински съветник: Ловеч ГЕРБ върви уверено към пропастта по пътя прокаран от БСП. Нима сте забравили уважаеми другарю Недялков, че през 2011 г. точно ДПС спаси кметския мандат на Минчо Казанджиев с цената на зам.кметски стол и загуба на изборите през 2015 г.. Така, че нищо ново под слънцето в любимия ни град.
Виктор Иванов: Това е добре значи Русия подкрепя ГЕРБ .
Pavlina Gesheva , една от учредителите на ПП ГЕРБ-Ловеч и бивш общински съветник, педагог: Това без позволение и благословия свише няма как да се случи в Ловеч. Въпросът е на каква цена и срещу какво. Едва ли е само заради политическия оргазъм
Стефан Йонков:И в Априлци е така! Нищо, че имаме само едно семейство постоянно живеещи турци, оказа се, че потурнаци не липсват! Ако някой не знае: Помак е на сила помохамеданчен християнин. Потурнак е човек, потурчил се по своя воля.

Б.р.: Коментарите са поместени без каквато и да е редакторска намеса! Виж:https://www.facebook.com/milko.nedyalkov?fref=pb&hc_location=friends_tab

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 318 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *