Две катастрофи в Ловеч навръх Деня на будителите

На 31 октомври около 20.40 ч. на ул.«Шипка» в гр.Ловеч 18-годишно момиче от с. Галата, при управление с несъобразена скорост на лек автомобил «Сеат», е загубило контрол върху управлението след което автомобилът се е ударил в стена на частен дом. При инцидента леко са пострадали водачката и трима пътници в превозното средство. Пробата за алкохол на младата шофьорка е отрицателна. Съставен й е акт за нарушение на ЗДВП, съобщи днес пресцентърът на МВР-Ловеч.

Пак според него, отново вчера около 18.30 ч, на ул. «Цар Иван Александър» в Ловеч, товарен автомобил «Ивеко» – управляван от 45-годишен мъж от Плевен, е навлязъл в платното за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил «Мерцедес». В резултат на сблъсъка 59-годишният водач на лекия автомобил е настанен в МБАЛ-Ловеч със  счупено ребро. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни, а на водачът на «Ивеко»-то е съставен акт по ЗДВП.

През последните 24 часа на територията обслужвана от ОД МВР-Ловеч са отчетени 30 пътни инциденти, от които при 3 инцидента има 6-ма човека леко пострадали. От Пътна полиция предупреждат всички водачи на МПС да спазват скоростните режими и да подготвят автомобилите си за предстоящата зима.

В ход от днес е акция «Зима» и до края на месец ноември предстоят засилени проверки по пътищата.

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 911 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *