Гриша Ганчев довърши Боби: Беше пиян до 11 часа, бос на алкохолизирана секта

Един от футболните босове с най-голямо влияние – Гриша Ганчев, коментира темата с оставката на шефа на БФС Боби Михайлов. Босът на ЦСКА, който от 25 години налива милиони във футбола, (първо Литекс, сега и ЦСКА-София) използва доста пиперлив език, за да опише Михайлов и привичките му:
„Държавата си отвоюва футбола. Мисля, че това е много добре за всички. Аз нямам думи да се изразя за тази секта, в която превърнаха БФС Боби Михайлов и компания. Алкохолизирана затворена секта. По-лесно е да влезеш в Светия синод, отколкото там. Браво на Борисов и Кралев, че го решиха този проблем. Това са държавници – отвоюваха футбола за държавата. Без значение кой дава пари за клубовете. Не мисля, че ще се появи нова такава секта. Ще почнем пак от нулата и полека-лека ще тръгне работата.
„Българският футбол вече го чакат по-добри времена. Трябва да се вкарат правила, да се направят рестрикции, всичко онова, за което навремето се борихме с Наско Сираков. Ние и заради това напуснахме Изпълкома на БФС. Задължително да започнат да се налагат млади футболисти, които да играят и ще станат нещата, макар и бавно.
Нямам фаворит за нов президент, не е моя работа. Само да е човек, който иска да работи и да развива футбола ни, да не пречи, да е компетентен. Да не се напива до 11:00 часа, както правеше Боби. Батето, лека му пръст, беше единствен – можеше да пие по 24 часа в денонощието, но не го хващаше.
Източник: https://www.plovdiv-press.bg
Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 835 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *