В Троян задържаха дрогиран шофьор и „муле“ на телефонни измамници

В РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че за времето от 14 до 18 юли от къща в с. Балканец са отнети варовикова фигура и 2 картини.

В РУ Троян за срок от 24 часа е задържан 24-годишен мъж от с.Бериево, който при управление на лек авомобил и опит да бъде спрян за полицейска проверка е оказал съпротива на полицейските служители, направил е опит да избяга и видимо е бил в неадекватно състояния. Пробата за алкохол е отчела 0,85 промила в издишания въздух, а тази за наркотици наличие на наркотично вещество тетрахидроканабинол.  По случая е образувано досъдебно производство.

Полицията в Троян задържа 52-годишен мъж, заподозрян в качеството си на «муле» при поредната телефонна измама. Мъжът е наблюдаван в продължение на няколко часа и е задържан в гр.Троян, в момент на взимане на черна найлонова чанта закачена на входната врата на частен дом. При извършените последващи процесуално-следствени действия от чантата са иззети златни накити и сумата от 20 лева, които са дадени от 78-годишна жена. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 603 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *