Бони подлуди мрежата с цепка до пъпа – чалга звездата върна годежен пръстен за 25 хил. евро (СНИМКИ/ВИДЕО)

Фолк дивата Бони навлажни социалните мрежи с цепка до пъпа и удари в земята някои от по-младите си колежки в чалга средите. Тази седмица гласовитата изпълнителка отбеляза с бурен купон 20 години на сцена, а специални гости на събитието бяха нейни приятели и колегите й от Сърбия Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован. От наша страна се отчетоха Софи Маринова и Гринго, Тони Стораро, Борис Дали, Илиян, Константин, „Рико Бенд“… Певицата съчета събитието с промоция на новата си дуетна песен с Джулович – „Време е“.

Юбилярката блесна с уникална бяла рокля от дантела на София Борисова. Дизайнерката е била доста щедра с цепката, но това определено се понрави на феновете на Бони в социалните мрежи. Певицата показа секси бедър, а в коментарите мачовците с основание коментираха: „Ах, тази Бони, откъде извади тия бедра като магистрали?!?“.

По време на купона, юбилярката изненадващо получи годежен пръстен, но той не бе поднесен лично от кандидата за сърцето й. Обаче, за още по-голяма изненада на всички присъстващи, Бони не прие бижуто. Пръстенът е бил на бижутерийния гигант „Картие“ и е струвила удивителните 25 хил. евро.

Пред ПИК самата Бони разкри, че на този етап от живота си няма планове за семейство, тъй като кариерата й е на преден план. А от постъпката се разбра, че за разлика от ухажора си, тя няма толкова силни чувства към него, че да сподели с него живота си.

„Нникой не може да ме купи с пари. За мен е много важно отношението, уважението към професията ми. Не мога да продам душата, тялото и любовта си за каквато и да е сума“, отсече пред медията ни Бони.

След като поотмина еуфорията й от шумното парти, завършило със заря над Студентски град, фолк певицата ще си подари няколко дни на морето по женски – с дъщеря и Михаела. „Михи завършва 10-ти клас. Обещала съм й, че ако завърши средното си образование с успех на 5, ще й подаря песен и клип. След училище иска да замине за чужбина, за да следва икономика и банкерство“, призна още Бони.

Източник: https://pik.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 316 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *