Бесен екшън в Райския залив край Созопол: Баровци на яхта гръмнаха…

Дрон, шпиониращ от въздуха яхтен купон на баровци в Райския залив край Созопол, е бил свален с въздушна пушка от капитана на тузарската лодка. Това твърди Lupa.bg, позовавайки се на летовници, станали свидетели на екшъна.

Случката се разиграла в четвъртък в ранния следобед. Група младежи, почиващи на „Каваците“, се забавлявали с модерен дрон, снабден с камера, който кръжал цял ден над яхтите, спуснали котва в залива. Шпионската дейност обаче завършила трагично за дрона, който бил свален с няколко изстрела вчера около 16:30 часа.

„Един от яхтсмените, може и капитана да е бил, извади пушката и започна да стреля. Улучи дрона и той падна в морето. Момчетата подадоха сигнал на 112“, свидетелства очевидец на инцидента. Според думите му, веднага след стрелбата яхтата се оттеглила навътре в морето. Летовниците не успели да видят регистрацията й, но разпознали модела – „Азимут“.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/intsidenti/besen-ekshn-v-rayskiya-zaliv-kray-sozopol-barovtsi-na-yakhta-grmnakha_news680998.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 269 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *