Асфалтирали улица в Ловеч заради посещение на министър, после махнали асфалта

Пълен абсурд в Ловеч – улица е била настлана с асфалт за посещението на министъра на образованието Красимир Вълчев, а след визитата му настилката е премахната, става ясно от публикация на Mediapool. За случая съобщи Александра Енева, общински съветник от ГЕРБ.

На 12 декември просветният министър Красимир Велчев пристига в Ловеч, за да открие ремонтирания физкултурен салон в основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в кв. „Гозница“. Кварталът е краен, а улиците му са в окаян вид. За да не се изложат пред министъра общината спешно преасфалтира ул. „Пано Рогозаров“, която е осеяна с дупки и има нужда от ремонт. След разговори с кредиторите блокираните средства на Ловешката болница са стопени до 80 000 лв. След разговори с кредиторите блокираните средства на Ловешката болница са били намалени от 800 000 лв. до 80 000 лв.

„Няколко дн… Прочети повече Министърът обаче си отива и машина минава и премахва асфалта от улицата. „Правим път за министъра на образованието, а след него си събираме асфалта. За чия сметка, кой е изпълнител и законосъобразно ли е при положение, че точно тази обществена поръчка се жали в момента?!!!“, пита Александра Енева. До момента кметът на Ловеч Корнелия Маринова не е коментирала странния случай. На страницата на общината в интернeт събитието е отразено така: „Официално на 12 декември бе открит ремонтиран спортен салон в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в кв. „Гозница“ в Ловеч. Лентата прерязаха Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, и Валя Тодорова, директор на училището. Сред гостите бяха Ловчанският митрополит Гавриил, Еленко Начев – началник РУО Ловеч, Венцислав Христов, зам.-кмет на Община Ловеч, представители на изпълнителите, гости и приятели на училището.

Прочети още : https://www.actualno.com/lovech/asfaltirali-ulica-v-lovech-zaradi-poseshtenie-na-ministyr-posle-mahnali-asfalta-news_649999.html
© Actualno.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 161 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *