Агенция по заетостта организира по график информационни събития, насочени към неактивни лица на възраст от 15 до 29-годишна възраст

Агенция по заетостта организира по график информационни събития, насочени към неактивни лица на възраст от 15 до 29-годишна възраст, съобщи Ирина Митева, дсиректор на ДБТ-Ловеч. Събитието ще се проведе на 14.09.2018 г. /петък/ от 11.00 ч. до 13.00 ч. пред РБ „Проф. Беню Цонев” в Ловеч.

Инициативата е насочена към младежи до 29-годишна възраст включително, които не са ангажирани с трудова дейност, образование или обучение и не са регистрирани в Бюрото по труда. Целта е активиране и подобряване на възможностите за реализация на трудовия пазар на младите хора.

Експертите от бюрото по труда ще проведат лични разговори и ще разясняват ползите от включването в проекта на младите хора. Ще се представят и предлаганите услуги от Агенцията по заетостта, възможностите за включване в подходящи програми, мерки и схеми за заетост, както и актуалните предложения за работа в региона.

Източник: zetramedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 95 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *