NEWS2: Полицаи от Троян тормозиха протестиращи – снимки!

Полицаи от град Троян се държат грубо с протестиращи, искат им лични карти, а някои от хората бяха арестувани най-демонстративно, видя на 11 ноември NEWS2.

Видимо ядосани от мирно протестиращите, полицаите искаха личните карти на хората. Един младеж пожела да отиде до автомобила си, за да представи личната карта, но не му бе дадена тази въможност и бе прибран.

„Хайде господине, давай личните карти и не се прави на интересен. Как защо? Правим проверка на личните карти, вади и показвай, как защо“, озъби се полицай, имитирайки мутренски движения.

След като протестиращите показваха личните си карти, полицаите им ги вземаха и отиваха до полицейските патрули, където изваждаха разни списъци, в които описваха данните на протестиращите.

Полицаите първоначално отказваха да дадат информация какво точно пишат с личните карти на протестиращите. След което казаха, че пречат на хората да се придвижват свободно и нарушават обществения ред.

Видели, че ще бъдат заснети, полицаите отвориха патрулката, наведоха се и започнаха да пишат актовете на седалката вътре.

След минути, полицая изправи дупето си и взе да се разхожда нервно, правейки забележка, че нямало право да го снимат. Сложи документите върху капака на колата и започна да премята листа.

Секунди след това полицията арестува още един от протестиращите. Удобно си ги избираше млади момчета. Хората от протеста се притесниха, че това се прави с цел да бъдат бити после.

„Ето затова младежта бяга от България. Когато протестира, ги арестуват. Повече това момче за какво да остава в тази държава“, възмути се майка от протеста в Троян.

След което полицаите продължиха да пишат актове на протестиращите. От багажника на патрулката се показа Библия.

Източник: https://news2.bg/2018/11/11/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-news2-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B8-%D1%81-%D0%B1%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82/?fbclid=IwAR3PvTaYXuMQceqFYPrYnkVz0FVJXAs_zEf15RhHouhhgkxeN0SeAlfolu0

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 3 670 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *