OMG! КОЛЕДА ИДВА

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

OMG! Коледа идва… с оферти!

Новата кампания на Fashion Days „ОMG“ стартира днес и ще бъде активна в периода 10 – 19 декември 2018 г.

Линк към промоциите: http://profitshare.bg/l/641334

За Fashion Days

В един свят, където повечето хора желаят да изглеждат добре, но не винаги знаят кои ключови модели могат най-добре да отразят личността им, Fashion Days скъсява разстоянието между модата и тези, които мечтаят да я изживеят.

Повече от 8 години сме щастливи да предлагаме вълнуващи модни възможности на хиляди потребители. Разнообразие от продукти на редица световни марки намират място в онлайн магазина fashiondays.bg, за да те зареждат с нужната доза вдъхновение да изпробваш нови стилове и комбинации. А ако ти е трудно да го откриеш, не се притеснявай, ние сме тук, за да ти дадем идеи и предложения за цялостен стайлинг. Това е мисията ни като модни специалисти! Абонирай се за нашия бюлетин и открий актуални съвети и идеи за своето ежедневно облекло. Искаме да присъстваме във всяко твое модно приключение.
След като направиш своя избор, любопитството ще нарасне, а нетърпението да дочакаш поръчката ще стигне своя пик. Разбираме, затова ти предлагаме опцията да провериш пратката при получаване, докато куриерът е все още до теб. Ако в момента на проверка решиш, че поръчаното не ти допада като цвят или материя, можеш веднага да го върнеш. Или да го задържиш и пробваш, и ако полученото не е твоят размер, или по твой вкус, можеш да го заявиш за връщане напълно безплатно в рамките на 30 дни – онлайн през сайта или през мобилното ни приложение.

Линк към промоции: http://profitshare.bg/l/641334

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 46 660 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *