3-те зодии, които обичат да се глезят и да харчат без мярка

Парите не са най-важното в живота, но определено са средство, което ни помага да живеем по-добре. Материалните придобивки могат да бъдат нещо твърде апетитно, особено за хората с широки пръсти.

Те обичат да се глезят, да харчат дори повече, отколкото печелят, защото е важно да имат всичко ново, което се е появило на пазара. Привърженици на лукса, на изтънчените и класни неща, на материализма – това 3-те зодии, които не си поплюват, стане ли дума за шопинг.

Лъв – няма как представител на тази зодия да се лиши от най-доброто. Освен че мислят, че го заслужават, защото са истински царе, Лъвовете са на мнение, че материалните неща са нещо много хубаво и начин да поддържат престижа си в обществото.

Ценители са на луксозните придобивки, харчат като за световно където и да отидат, било то в заведение или МОЛ. Работят усърдно и влагат почти всичко в материални неща, галейки егото си. Покупките са тяхна страст и също като всяко друго нещо в живота си, щом поиска нещо, просто отиват и си го взимат.

Телец – обичат всичко скъпо, красиво, класно и ново. Всички около тях знаят, че те не биха си позволили да имат нещо по-малко от най-доброто, било то храна или дреха. Тяхната логика е, че щом работят и се трудят усърдно, имат правото да се поглезят с нещо хубаво и да видят в ръцете си плодовете на своя труд.

Никой не може да ги спре, когато са се запътили към магазина. Няма нищо лошо в това човек да си позволи нещо по-скъпо, което да го отличи от тълпата, въпросът е да не забравяме, че има и утре и че пари са нужни и за тогава.

Стрелец – при тях материализмът е представен по-субективно, тъй като те влагат парите си повече за пътувания, отколкото за дрехи, техника или други придобивки, с които да украсят дома си. Това е зодията, която обожава да се впуска в нови приключения, да опознава и посещава нови места, да научава нови неща.

Те винаги са някъде, стига да имат възможност. Инвестират в опознаване на света, това ги кара да се чувства щастливи. Дори да останат без пари, не съжаляват, защото са се докоснали до нещо непознато.

Техен недостатък е липсата им на търпение. Често, подтикнати от нея и от нервността си, взимат прибързани решения и това се отразява зле на финансовото им състояние. Все пак, това са хора с куп идеи в главата си, винаги намират начин да припечелят и да се впуснат в поредно приключение.

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 137 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *