Шок! Атракционното влакче в Ловеч не може да се използва, нямало „Гражданска“

Атракционното влакче в Ловеч, закупено по проект на общината, не може да бъде използвано. Това е съобщила кметът Корнелия Маринова по време на заседанието на Общинския съвет състояло се днес, информират от пресцентъра му.

В отговор на питане на общински съветник Маринова е посочила, че кметът на Община Ловеч не е издавал заповед за спиране на влакчето, а то е спряно от движение от КАТ поради липса на изрядна документация.

Корнелия Маринова е обяснило още, че в Община Ловеч има три нормативни актове за влакчето и те са от 2015 г., когато кмет е бил сегашният общински съветник Минчо Казанджиев.

Влакчето няма „Гражданска отговорност“, няма застраховка, не може и да има, купено е през юли, бракувано е през август 2015 г. Два съдебни процеса вървят в момента по този казус, така че нека органите си свършат работата, е казала още Маринова.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/shok-atraktsionnoto-vlakche-v-lovech-ne-mozhe-da-se-izpolzva-nyamalo-grazhdanska_news622230.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 279 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *