УНИКУМ: Слави си намери съпруга от Убзекистан – купува й ферма да му гледа кокошки (СНИМКИ)

Гореща свалка пламна между Слави Трифонов и втората подгласничка в американския конкурс „Мис Глобал 2018“ Тамила Хаджаева, която гостува в шоуто му. 52-годишният ерген се нахвърли като мечка стръвница на младичката миска, щом разбра, че не е обвързана.

„Едвам издържам вече сам. Като цяло искам да бъда влюбен, изплака в ефир Дългия. – Проблемът е, че при мен нещата приключават, след като жените ме опознаят, по принцип съм свестен и готин, широкоскроен, щедър… След толкова години, след толкова опити от моя страна, сега е възможно да се оженя по телевизията за узбекистанка. Скоро ще свърши предаването и ще започне друго голямо шоу, което ще ми разкатае фамилията. Не съм предполагал, че ще открия своето щастие в Узбекистан“.

Макар и миска, проекто-булката на Славчо се оказа и умница. „Уча, защото не е достатъчно да си красив. Роклите и гримът не са достатъчни. Всичко това е външно, трябва да си умен и красив от вътре“, поясни философията си красавицата. Тамила Хаджаева има диплома за бакалавър по специалността „Човешки ресурси“, а в момента кара магистратура по „Маркетинг и комуникации“ в Чехия.

Убзекистанката постави условие на Трифонов – да й организира сватба в някой от старинните чешки замъци. Решен на всякакви жертви, Слави прие без пазарлък, но и той не мина без предбрачни условия. Водещият поиска от миската да му гледа кокошки и да се грижи за лехите с любимите му тиквички във фермата, която ще й купи.

Интересът на Дългия към брюнетката от Ташкент явно не е бил просто за пред камерите, тъй като след записа на предаването той посетил гостенките в гримьорната им, където разговорът с Тамила продължил, научи ПИК. Хаджаева обаче побързала да тръгне към хотела си, тъй като със София кацвали в София буквално минути преди шоуто и двете били уморени от пътуването.

„Мис Узбекистан“ Тамила Хаджаева и „Мис Хонг Хонг“ София Инг, която е психолог в Сан Франциско, са в София по покана на първата българка, участвала в конкурса „Мис Глобал“ – Гери Дончева. Двете красавици са на благотворителна мисия в страната ни.

Програмата на умниците започна с официално посещение в Столичен инспекторат, църквата „Света София“, където научиха факти от историята на столицата, Националната художествена галерия, в която видяха меча на Хан Кубрат. Имаха и среща с главния архитект на София, а част от благотворителната им мисия са посещения в дома за деца в Драгоман, дом „Българка“ в Стара Загора, ЦНСТ в Плевен, както и училището за деца с нарушено зрение във Варна.

Източник: pik.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 863 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *