Тези 5 неща в дома ви издават, че сте бедни

От вида на едно жилище, може да разберете много за собственика му. В крайна сметка човек прекарва много гол[ма част от живота си именно в дома си.
Добрата домакиня винаги се опитва да внесе в дома си уют.

 jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са 8-те неща в жилището на една жена, които показват, че тя е истинска мърла.Споделихме ви и историята на Уейн, който изкопа огромна яма в двора си, а после всичките му съседи му завидяха.

По този начин всъщност тя показва личността си. Именно различните стилове, всъщност са отражение на характера и благосъстоянието на човек.

Различните детайли казват различни неща – магнити от различни страни говорят за любов към пътешествията, многото огледала в жилището пък разкриват, че собственикът му е малко или много Нарцис.

Уморен от суета, Хавиер си направи землянка! Погледнете ли вътре… (СНИМКИ)

Има обаче и няколко неща, които просто издават, че притежателят на имота е беден. Кои са те ли? От jenata.blitz.bg сме ви подготвили кратък списък.

Ако видите копия на известни картини на стената

Това крещи, че състоянието ви не е значително. В края на краищата един богат човек може да си позволи поне една оригинална картина или фотография на любимия си художник, Той не би се скъпил именно за това.

Елизабет си купи бункер от Втората световна война и направи такива чудеса с него, че сега всички й завиждат за страхотния дом! (СНИМКИ)

Легло

Ако човек не инвестира парите си в хубави мебели и леглото му не е качествено, стилно, меко и удобно, то значи той е истински мърляч и няма пари. В крайна сметка доброто легло обещава добро здраве, което е наистина важно за богатите и интелигентни хора.

Стара посуда

Ако държите старата си посуда, подарена ви от баба ви, то това хич не е добър знак. Направо крещи на всичките ви гости, роднини и приятели, че сте скъсали джоба. Модерната посуда в днешно време е признах за стабилно финансово състояние.

Прекрачите ли прага на това кокетно студио от 35 м², на момента ще забравите за просторното си жилище (СНИМКИ)

Скъпа техника

Много едни хора си мислят, че могат да привлекат погледите и вниманието, като имат в дома си скъпа техника. Най-новият модел плазмен смарт телевизор например, за който всъщност са се обременили с тлъст заем към някоя банка. На фона на него обаче има стари мебели и жилището е за ремонт. Е, няма какво а си кривим душата – всичко лъсва. Джобът на този собственик на жилище е скъсан, но той е решил неразумно да се поглези и да се изфука пред близки и приятели.

Отървете се от тези неща и от мисленето на хората, които нямат стабилно финансово състоение. Внесете уют в апартамента си и гледайте преди всичко да се чувствате комфортно и приятно в него./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 86 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *