Стана ясно как Радо Соколето е убил Снежка тази нощ в Благоевград

„Тази нощ около 1 часа е имало убийство, тялото е открито в 01:04. Причината за смъртта на 58-годишната жена е огнестрелно нараняване с оръжие от упор, от много близко разстояние. Смеем да твърдим, че убиецът е бил много добре познат за нея. Издирва се 40-годишен мъж, който може да бъде свързан пряко с престъплението. Този човек не е непознат на полицията.“ Това каза говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пред bTV във връзка с убийството от тази нощ в Благоевградския квартал „Струмско“.

Арнаудова допълни още, че преди няколко дни е подаден сигнал от дъщерята на жертвата, че автомобилът й е бил противозаконно отнет, а след това е била подала сигнал за побой.

„Незабавно е сформиран екип, който да разследва случая“, информира още тя.

Както информира БЛИЦ, Радослав Стипцаров, с прякор Соколето, е издирваният от полицията мъж заради жестокото убийство на 58-годишната Снежка С., собственичка на заведение за бързо хранене в Благоевград „Мръсното кебапче“.

Стипцаров е рецидивист,с множество криминални прояви. Само преди няколко дни той преби жестоко дъщерята на Снежка, Силвия, с която е

Инцидентът стана на „Покровнишко шосе“ в областния център, където Соколето свалил от автомобила Силвия и я бе смлял от бой. Младата жена постъпи в болница.

Предполага се, че между Снежка и Соколето е имало сканадал по този повод,затова Стипцаров бе първият заподозрян по случая, съобщиха от полицията. Радослав Стипцаров преди време въвлече в интрига и двама благоевградски полицаи, обвинявайки ги, че са го пребили без повод, припомня Struma.com.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/stana-yasno-kak-rado-sokoleto-e-ubil-snezhka-tazi-noshch-v-blagoevgrad_news616460.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 701 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *