СДС застава зад Д-р Бояджиева в Тетевен

На 1 Октомври беше официално открита предизборната кампания на кандидата за кмет на община Тетевен от ПП ГЕРБ – Д-р Мадлена Бояджиева. Пред препълнената зала в гр. Тетевен бяха представени също и кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници от ПП ГЕРБ. Специалните гости на събитието бяха бившият конституционен съдия и депутат от СДС и ГЕРБ Георги Марков, бившият председател на Народното събрание и действащ депутат от ГЕРБ Димитър Главчев и бившият председател на Агенцията по горите Георги Костов, които изразиха подкрепата си за втори мандат на Д-р Мадлена Бояджиева и консолидацията на десните партии в общината. Д-р Бояджиева получи подкрепа и от представителите на ВМРО и НФСБ, които ще се явят на предстоящите избори с обща листа, но ще подкрепят кандидатурата на ГЕРБ.

На събранието присъстваха и общинските ръководители на СДС и Движение България на гражданите (ДБГ), които с нарочна декларация изразиха категоричната си подкрепа за кандидатурата на Д-р Бояджиева за кмет на община Тетевен. Публикуваме без редакторска намеса официалната декларация на СДС и ДБГ:

ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ
ОТ
ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ (СДС)
И ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ (ДБГ)
С настоящата политическа декларациязаявяваме категоричната си подкрепа за ПП ГЕРБ и в частност за госпожа Мадлена Цветанова Бояджиева-Ничева, кандидат за кмет на община Тетевен в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019г. от кандидатската листа на ПП ГЕРБ.
Партия ГЕРБ, СДС и ДБГ са партии, споделящи едни и същи демократични ценности, които са водещи в политиката им и напълно логично и естествено е те да се подкрепят в името на една и съща кауза.
Общинските сруктури на СДС и ДБГ подкрепиха кандидатурата на госпожа Мадлена Цветанова Бояджиева-Ничева и на предходните избори за общински съветници и кметове през 2015г. Днес повече от всякога общината се нуждае от обединение на дясномислещите хора, за да продължи дългоочакваната промяна в нея. След успешен пълен кметски мандат, д-р Мадлена Бояджиева може да отчете редица постижения, за които винаги досега е получавала нашата подкрепа. За четири години тя съумя да изтръгне града от безвремието и даде ясна перспектива за развитието на Община Тетевен. Създаде сплотен и добре работещ екип и въведе ред, прозрачност и дългосрочна стратегия в управлението на Общината. Реализира знакови за града и селата проекти, чакани десетилетия наред от гражданите.
Вярваме, че като човек, доказал своите лидерски качества, своя управленски опит и своя висок морал, госпожа Мадлена Бояджиевае най-подходящото лице за Кмет на Община Тетевен и водач на листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ и призоваваме всички симпатизанти и членове на СДС и ДБГ, както и всички дясномислещи хора в общината, със своя глас да подкрепят кандидатските листи за кмет на общината, кметове на кметства и общински съветници на ПП ГЕРБ!
За да се продължи започнатото!
Подписано от:
Драгомир Кавалски – председател на общинската структура на ДБГ – Тетевен и заместник – областен координатор за обл. Ловеч
Лалка Гайтанджиева – член и упълномощен представител на общинската структура на СДС – Тетевен

 

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 195 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *