ПЪРВА МЕЖДУНАРОДНА СРЕЩА В ЛУКОВИТ ПО ПРОЕКТ H.E.A.L., ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ЦВЕТЕЛИН ЦОКОВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СТРАНИТЕ УЧАСТНИЧКИ

През настоящата седмица в Луковит се провежда първата международна среща в рамките на проект H.E.A.L. (Health Education And Learning) по Програма „Еразъм+“, целящ въвеждането на новаторски подход в образованието. Проектът се изпълнява от НУ „Инж. Г. Ив. Вълков“ гр. Луковит в партньорство с училища от Италия, Литва, Гърция, Турция и Полша.

Екипите за управление и изпълнение на проекта днес посетиха Общинска администрация Луковит, където се срещнаха със заместник-кмета на общината Цветелин Цоков. Те бяха придружени от директора на началното училище Божидарка Василева и нейния заместник Цветозара Теодосиева. Учителят по английски език Габриела Пейчева, която е и координатор на проекта, представи пред г-н Цоков проектните дейности и очакваните резултати. Последва размяна на традиционни сувенири, характерни за страните участнички в проекта.

В международната среща участват и ученици от всички училища, включени в проект H.E.A.L. Предстоят им тренинг-обучения и посещения на местни забележителности.

Източник: lukovit.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 78 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *