Професионалната гимназия по строителство, електротехника и услуги – Тетевен, отпразнува своя юбилей с откриването на нов оборудван кабинет

На 26-ти октомври 2018 година, Професионалната гимназия по строителство, електротехника и услиги – Тетевен, отпразнува своята 55-годишнина от създаването си. Освен тържеството, с което отбелязаха празника, в Професионалната гимназия бе открит нов оборудван кабинет по необходимата новооткрита професия „Моделиер-технолог на облекло“, специалност „Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил“ – обучение чрез работа / дуално обучение/. Това е необходима за бизнеса професия. Лентата преряза г-н Марин Радевски – управител на фирма ,,Калинел“, който оборудва новия кабинет.

Гости на професионалния празник бяха Мария Стойчева – Председател на общински съвет – Тетевен, Свилен Русинов – Зам.-кмет на община Тетевен, който поздрави присъстващите от името на д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен.

Празникът завърши с посланието –  старо и ново да вървят в синхрон, защото опитът учи, но и възприема, защото постланото от първите е обогатено и трябва да продължава да се обогатява.

Източник: teteven.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 42 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *